измерване на електромагтнитно поле-излъчване?

Колко е електромагнитното облъчване у дома?

Знаете ли, колко е електроматнитното облъчване у дома?

В ежедневието си сме заобиколени от хиляди източници на електромагнитно лъчение: клетки на мобилни оператори, мобилни телефони, Wi-Fi рутери, микровълнови печки, таблети, лаптопи, Bluetooth устройства, бебефони, радари и др. Истината е, че освен ако не избягаме да живеем някъде по горите и планините, електромагнитната радиация е, и ще бъде все по-важен фактор за нашето здраве. Та въпросът не опира до дали, а по-скоро до това колко е силно облъчването у дома, на работното място, на разходка в парка или на плажа.

Знаете ли, че в северните страни преди да закупят недвижим имот (къща или апартамент) има интересна тенденция да се уверят, че новото им жилище не е в обхвата на опасни електромагнитни лъчения.

Ако имате някакви притеснения, не се колебайте да се свържете с нас, защото от личен опит знаем, че параноята и страхът често са по-вредни от това, от което се страхуваме, а най-сигурният начин да разберем дали страховете ни са основателни е едно просто измерване, което в рамките на няколко минути ще ви даде обективна преценка дали има или няма място за притеснения.

Ние извършваме измерване на високочестотни електромагнитни полета, нискочестотни електромагнитни полета и нискочестотни магнитни полета, с източник антени на мобилни оператори, електрическа мрежа, електрически уреди, радари, безжични рутери и антени, течове в микровълнови печки и др. Апаратът ни покрива спектъра до 8 GHz.

Моля, вижте тук
 
Забележка:

Според ръководствoто SBM2015, направено от независими изследователи приетата гранична стойност за радиочестотното електромагнитно поле (плътност на мощност RF), която се смята, че осигурява достатъчна защита на здравето по време на сън е:

Безопасно (safe): < 0.1 µW/m2
Лека степен (slight concern): 0.1-10 µW/m2
Сериозно положение (severe concern): 10-1000 µW/m2
Критично положение (extreme concern): >1000 µW/m2

Сподели

Comments are closed.