Ползи - системно-заземяване1

Как да се свържете със Земята докато спите? Най-чудесният дар от природата – самата Земя

Под краката ви се крие най-чудесният дар от природата – самата Земя, естествено оборудвана с изключителна лечебна сила, която може да бъде единственото най-ефективно налично лекарство.

През цялото време ние, хората, сме седели, стояли, разхождали се и спяли на земята – кожата на телата ни докосва кожата на Земята.

Такъв обикновен контакт е послужил за пренасяне на естествената лечебна енергия на Земята в тялото. Съвременният начин на живот ни  разедини и ни направи уязвими към възпаления, болка, стрес, лош сън и болести.

Заземяването,  е откритие, че повторното свързване със Земята възстановява вечната връзка с природата, ревитализира тялото, намалява болката и стреса и подобрява здравето, съня, настроението и външния вид.

Заземяването, както често го наричат, ви свързва с тази пренебрегвана естествена енергия, която подхранва и балансира тялото ви на най-дълбоките нива, изтощавайки го от възпаление, болка, стрес и умора.

Заземяването представлява здравословен пробив, добавка към начина на живот без усилия с изненадващи и често драматични лечебни резултати. Проста концепция, да, но дълбока.

Като пример помислете за ефекта на заземяването върху хроничното възпаление, основен агент на хронични и свързани със стареенето заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания, диабет, артрит, автоимунни заболявания, рак и дори депресия и аутизъм.

Заземяването потушава възпалението и бързо намалява болката, свързана с възпалението!

Заземяването възстановява основна електрическа връзка със Земята, загубена с времето поради начина, по който ние, хората, живеем. Много хора минават през живота с болка и слабо здраве именно поради това прекъсване на връзката. Когато се свържат отново, хората се чувстват, спят и изглеждат по-добре. Те са по-здрави, с по-малко болка и стрес.

Заземяването е здравно и лечебно повторно свързване, което работи за всички възрасти, от бебета до възрастни хора. Възстановява прекъснатата връзка към изоставен природен защитник – лечебното докосване на Земята.

Причини, поради които заземяването ще промени живота ви:

-Елиминира или значително намалява възпалението

-Елиминира или значително намалява болката

-По-добър сън

-Подобрява енергията

-Намалява стреса

-Подобрява настроението

-Намалява вискозитета на кръвта

-Подобрява регулирането на притока на кръв в торса, крайниците и лицето

-Подобрява регулирането на глюкозата (кръвната захар).

-Предотвратява загубата на калций и костна плътност, намалява показателите за остеопороза

-Увеличава скоростта на метаболизма

-Влияе върху функцията на щитовидната жлеза

-Намалява увреждането на мускулите, ускорява възстановяването след тежки упражнения

-Ускорява заздравяването на рани

-Подобрява реакцията на имунната система при травми и наранявания

-Нормализира мускулното напрежение

-Намалява пред менструалния синдром и горещите вълни

-Ефекти против стареене

Ето графичен изглед на подобренията:

 

Колко години страдате от лошо здраве – хронични болки, хронични заболявания, не лекуващи наранявания, лошо настроение, ниска енергия, стрес и т.н.? Знаете колко лош може да стане животът, ако оставим здравословните си проблеми неконтролирани.

В Европа хроничните заболявания са причина за 86% от всички смъртни случаи. В Съединените щати 60% от населението позволява на хронично заболяване да превземе живота им и да понижи качеството им на живот – 100% от тези хора не се заземяват.

Благодарение на няколко проучвания доказано е, че хората, които се често се заземяват, отбелязват  огромен спад във всички проблеми, свързани със здравето, и драматично повишаване на качеството им на живот.

Гледайте как д-р Джейсън Пикел обсъжда изследователско проучване от Journal of Inflammation Research относно ефекта на заземяването върху имунния отговор, възпалението, заздравяването на рани и превенцията и лечението на хронични възпалителни и автоимунни заболявания.

Ами ти? Готови ли сте да направите нещо за здравето си или просто ще се откажете и в крайна сметка ще живеете с тях до края на живота си? Инвестирайте в здравето си, инвестирайте в качеството си на живот, инвестирайте с нас.

Най-лесният начин да останете заземени.

В съвременното общество е трудно да намерите време да ходите боси по земята в продължение на няколко часа всеки ден. Липсата на контакт със Земята води до всякакви различни здравословни проблеми, повечето от които дори съвременната медицина не може да реши.

Ако случайно попаднете в такава ситуация, тогава не се притеснявайте – ние измислихме решение. Хиляди хора по целия свят се наслаждават на лечебните ползи от заземяването, докато спят, използвайки нашите заземяващи чаршафи и калъфки.

Просто е, поставете нашия чаршаф на леглото си, включете заземяващия кабел в обикновения си контакт и заспивайте. Това е!

Създадохме тези два продукта, за да можете лесно да се насладите на всички лечебни предимства на заземяването, без да се налага да прекарвате допълнително време, ходейки боси по земята с часове всеки ден. Сега можете да спите и да се лекувате.

Заземяващ чаршаф за легло: Поръчайте днес тук

 

Заземяваща калъфка за възглавница. Поръчайте днес тук.

Калъфките за възглавници са в контакт с областта на главата и по този начин помагат повече за намаляване на стреса, подобряване на настроението, по-добър сън, депресия, тревожност, главоболие, болки във врата, шум в ушите.

Насладете се на лечебните ползи от заземяването, докато спите!

Какво да очаквате, след като започнете да използвате нашите чаршафи?

Повечето хора се чувстват по-добре, след като започнат да се заземяват. Ползите могат да дойдат бързо или постепенно. Всички сме различни. Някои хора първоначално могат да почувстват временно изтръпване, знак за подобрена циркулация и изравняване на тялото с естествената енергия на Земята. Тъй като нервната система се отпуска, изтръпването намалява

Моля, имайте предвид, че продължаващото заземяване служи като естествена форма на превенция. Ако сте любител на фитнеса или спортист, може да забележите по-малко мускулни болки и по-бързо възстановяване.

Някои хора изпитват временни грипоподобни симптоми (включително неразположение, болка, замъглен ум, умора). Ние свързваме тези реакции с детоксикацията на тялото.

Важен съвет! Пий много вода. Дехидратацията може да наруши ефектите на заземяване.

Всичко започва с решение. Решете сега, не го оставяйте за утре. Вашето здраве е безценно! Поръчайте тук:

100% гарантирано връщане на парите!
Вярваме, че нашите продукти са едни от най-добрите в света. За да подкрепим това, ние предоставяме на всички клиенти 90-дневна гаранция БЕЗ РИСК.

Сподели
Tags: No tags

Comments are closed.