grounding, заземяване

Защо е важно да се заземим?

Когато сме електрически заземени, нашият организъм има достъп до безкраен запас от електрони.

-Човешкото тяло има нужда от земя, за да поддържа електрическа стабилност – все пак ние сме електрически същества.

-Човешкият организъм функционира оптимално, когато има лек отрицателен заряд, същия като този на земята.

-Когато ние хората сме изолирани от земята, нашия биоелектрически потенциал и имунната ни система изпадат в дефицит.

-Тези, които спят заземени чрез заземяващи чаршафи, показват нормализиране на секрецията на кортизола- хормона на стреса.

-Има две основни промени, които стъпват върху научно доказани ползи, когато сте заземени и това са намаляване на възпаленията, и регулиране на циркадния ритъм.

-Когато сте заземени, свободните електрони се разпространяват в тялото ви и това има антиоксидантен ефект.

-Когато живеем без връзка с хармонизиращите честоти на чистата земя, нашият вътрешен часовник е изключен, което води до сериозни проблеми като възпаление, безсъние, афектни разстройства на настроението и автоимунни заболявания.

-Заземяването увеличава повърхностния заряд на червените кръвни клетки, като по този начин се намалява гъстотата на кръвта.

-Заземяването е една от най-простите и същевременно най-дълбоки интервенции за намаляване на риска от сърдечно-съдови инциденти.

-Ползите за кръвообръщението от заземяването повишават здравето и възстановяването на телесната тъкан чрез подобряване на доставката на кислород и хранителни вещества в тялото.

-Заземяването след нараняване може да намали или дори да предотврати характерните признаци на възпаление: зачервяване, топлина, подуване, болка и загуба на функция.

-Намаляването на болката чрез заземяване помага както на нообразуваните рани, така и на много видове хронична болка, като при артрит.

-Заземяването след тренировка е полезно за скоростта на възстановяване. При спортисти, които се заземяват се наблюдава по-малко болка, по-малко възпалителни процеси в тялото и по-кратък процес на възстановяване.

-Заземяването помага за предотвратяване на безсънието, ускорява заспиването и води до по-дълбок, по-възстановяващ нощен сън.

-Заземяването е мощен начин за поддържане на нормалната функция на мозъка.

Най-лесният начин да останете заземени.

В съвременното общество е трудно да намерите време да ходите боси по земята в продължение на няколко часа всеки ден. Липсата на контакт със Земята води до всякакви различни здравословни проблеми, повечето от които дори съвременната медицина не може да реши.

Ако случайно попаднете в такава ситуация, тогава не се притеснявайте – ние измислихме решение. Хиляди хора по целия свят се наслаждават на лечебните ползи от заземяването, докато спят, използвайки нашите заземяващи чаршафи и калъфки.

Просто е, поставете нашия чаршаф на леглото си, включете заземяващия кабел в обикновения си контакт и заспивайте. Това е!

Създадохме тези два продукта, за да можете лесно да се насладите на всички лечебни предимства на заземяването, без да се налага да прекарвате допълнително време, ходейки боси по земята с часове всеки ден. Сега можете да спите и да се лекувате.

Заземяващ чаршаф за легло: Поръчайте днес тук

 

 

 

Заземяваща калъфка за възглавница. Поръчайте днес тук.

Калъфките за възглавници са в контакт с областта на главата и по този начин помагат повече за намаляване на стреса, подобряване на настроението, по-добър сън, депресия, тревожност, главоболие, болки във врата, шум в ушите.

 

Насладете се на лечебните ползи от заземяването, докато спите!

 

Какво да очаквате, след като започнете да използвате нашите чаршафи?

Повечето хора се чувстват по-добре, след като започнат да се заземяват. Ползите могат да дойдат бързо или постепенно. Всички сме различни. Някои хора първоначално могат да почувстват временно изтръпване, знак за подобрена циркулация и изравняване на тялото с естествената енергия на Земята. Тъй като нервната система се отпуска, изтръпването намалява

Моля, имайте предвид, че продължаващото заземяване служи като естествена форма на превенция. Ако сте любител на фитнеса или спортист, може да забележите по-малко мускулни болки и по-бързо възстановяване.

Някои хора изпитват временни грипоподобни симптоми (включително неразположение, болка, замъглен ум, умора). Ние свързваме тези реакции с детоксикацията на тялото.

Важен съвет! Пий много вода. Дехидратацията може да наруши ефектите на заземяване.

Всичко започва с решение. Решете сега, не го оставяйте за утре. Вашето здраве е безценно! Поръчайте тук:

100% гарантирано връщане на парите!
Вярваме, че нашите продукти са едни от най-добрите в света. За да подкрепим това, ние предоставяме на всички клиенти 90-дневна гаранция БЕЗ РИСК.

 

Сподели

Comments are closed.