Somavedik Uran -Сомаведик Медик Уран

Хармонизирайте дома си със Сомаведик Медик Уран!

Днес е трудно да се избегне влиянието на електросмога. Освен това, съвременният човек се оказва все повече заобиколен от различни устройства, които излъчват т.нар. “мръсно електричество”.

Електрическите уреди и безжичните технологии (WIFI, мобилните телефони, GPS-системи, рутери,  радиопредавателни кули и много други устройства) станаха естествена част от нашия живот. Многостранното използване на модерните технологии е невъзможно без електрически ток. За генерирането и разпространението му са построени множество съоръжения: от електроцентрали, трансформатори, електропроводи, електрически кабели до електрическите разпределителни табла и електрическите уреди в домовете ни.

Радиочестотните полета имат множество приложения в модерните комуникации.

Електромагнитните полета от всякакъв вид в определени количества са доказано вредни за здравето ни. Непрекъснато нарастващото електромагнитно замърсяване е факт. Доклад, публикуван през 2009 г. от експерти в Световната здравна организация и базиран на над 2000 изследвания, сочи, че хроничното (с десетилетия) излагане дори на ниски нива на радиация (като от мобилните телефони) може да причини различни видове рак; да отслаби осезаемо имунитета; да увеличи риска от развитие на болестта на Алцхаймер и деменция, сърдечни и много други заболявания. Вероятният механизъм на това въздействие: електромагнитните полета „отварят” бариерата между кръвта и мозъка, като кръвоносните съдове в мозъка пропускат вещества, които увреждат невроните.

Лошото качество на съня, намалената психическа и физическа издръжливост, главоболието,  понижената концентрация, умората, слабият имунитет, нервността, проблемите с храненето и метаболизма са свръзани с дългогодишното излагане на електромагнитното поле.

На пръв поглед, борбата с подобно влияние изглежда загубена още преди да е започнала. Но все пак има начини да намалим вредното въздействие:

„Сомаведик Медик Уран“ хармонизира нашата среда


 

Сомаведик Медик Уран“ отстранява и неутрализира вредните въздействия на електросмога, на геопатогенните и психосоматични влияния, както и на подземните води. Разработен е след дълги години на изледвания и тестове. Неговият ефект е потвърден от сертификатите на международни тестващи институции. Тестван е и е проверен от специалисти в областта на природните науки и ръководители на диагностични и терапевтични центрове.

Целта на това устройство е да неутрализира електромагнитните вълни, които не са естествено съвместими с човешкият  организъм (т.е. вредят организма) и да върнат тялото в хармония и равновесие.

Тялото на  „Сомаведик Медик Уран“ е изработено от кристално стъкло с примеси на уран. Това е важно за повишаване на ефективността при неутрализиране на електросмога и способността му да структурира вода.

Сомаведик Медик Уран“ е изграден на принципа на управляемото освобождаване на енергията от минерали. Преобладащата част от тях са полускъпоценни и скъпоценни камъни в специална конфигурация, които представляват ядрото на „Сомаведик Медик Уран“.Това устройсво е покрито с уран и стъкло от горе.

Всеки един кристал или всеки един камък, какъвто и да е вид естествен минерал съдържа лечебни свойства, сили и позитивни качества, които ако си на път на себеосъзнаване и също така имате огромна сетивност към дадени електромагнитни полета. Ако тези кристали например имат определени свойства например за лечение  на сърдечната чакра, лечение на определени органи, те правят така че тяхното електромагнитно поле може да напасне енергийното поле на съответния орган   и да бъдат в кохерентен резонанс и така се стабилизира здравето.

 

Сомаведик Медик Уран“ се използва за съвършено и пълно хармонизиране на тялото и мисълта. Той е важен за прочистване и хармонизиране на дома, офисите и всички други пространства, в които живеят и пребивават хора. Потребителите са единодушни, че „прочиства“ отношенията в семейството, офиса и в колективите от хора.

Сомаведик Медик Уран“ може да пречисти водата и паметта на водата. Структурира молекулите на водата така, че да няма замърсяване.  Самото излъчване на електромагнитните вълни от конфигурацията на кристали, благодарение на електричеството което се излъчва и се облъчва съответно в посоката и пространството действат така, че се преструктурират самите невидими движения на самите молекули.

Сомаведик Медик Уран“ има обхват трийсет метра във всички посоки. Излъчването му минава през стените на дома Ви точно както минават вредните въздействия на геопатогенните зони и електросмога.

Апаратът „Сомаведик Медик Уран“ е бил подложен на независими лабораторни тестове в IIREC (Internationale Gesellschaft  für Elektrosmog-Forschung) – Австрия и в Бион – Словения и e оценен със сертификати от международния научен институт IGEF със седалище в Бирмингам.

Сертификат IIREC потвърждава способността на „Сомаведик Медик Уран“ да изравнява геологично и технологично причиненото разрушаване на магнитните полета и така да отстранява техните вредни въздействия върху живите организми.

 

Няма клиент, който да е върнал „Сомаведик Медик Уран“, защото е недоволен от него.

Сомаведик Медик Уран“ е създаден след изследвания и тестове в течение на няколко години. Тестван е и е проверен не само от специалистите в областта на естествените науки, но и от операторите в диагностично-терапевтичните центрове.

Апаратът „Сомаведик Медик Уран“ е способен перфектно да хармонизира тялото и средата, в която живеем или прекарваме по-голямата част от деня. Индивидите, които са относително здрави, обикновено се чувстват много по-добре след въздействието на „Сомаведик Медик Уран“, а на болните хора апаратът помага да възвърнат силите си и способностите си за изцеление.

Сомаведик Медик Уран има благотворен ефект и върху животните и растенията. Той въздейства много бавно, приятно, щадящо и положително. При някои клиенти първоначално възникналият детоксикиращ ефект се усеща като лек дискомфорт, но скоро това усещане изчезва и човек започва да се чувства буквално като “риба във вода”.

Това устройство може да хармонизира до 100 % и водата.

Поръчайте продукта тук:

 

 

 

 

Сподели

Comments are closed.