Бързото нарастване на автоматизацията на домовете ни се отрази негативно на здравето ни.

Днешните домове са проектирани въз основа на нашия комфорт и удобство и всеки ден инсталираме все повече оборудване, което генерира електромагнитни полета, като по този начин увеличаваме излагането си на радиация. Дори значителното увеличение на производството на електроенергия с помощта на фотоволтаични системи може да допринесе за генерирането на мръсна електроенергия, която също влияе на здравето ни.

Ето защо можем да предоставим технически съвети на архитекти и вътрешни дизайнери, за да гарантираме красиви, но и здравословни домове.

Всеки човек, който купува дом, иска да инвестира парите си в траен, достъпен, удобен и красив дом, но иска и дом, който да гарантира здравето му и това на членовете на семейството му.

Можем да посъветваме вашия архитект да открие слабости, които може да има вашата визия или дизайн и които впоследствие могат да повлияят на вашето здраве. С нашите препоръки архитектът ще може да включи в своя дизайн технически решения и материали, които са по-ефективни срещу електромагнитните полета. Например, различни стратегии при проектирането на електрическата система на дома, която включва окабеляване, осветителни системи, местоположение на електрическите контакти, използване на екраниращи фолиа и бои  и т.н.

Какво включва нашия анализ?

Смятаме, че е много важно да вземем предвид този въпрос, преди да вземем решение за закупуване на парцел. Това е така, защото някои парцели имат неадресируема радиация и закупуването им трябва да се избягва, ако е възможно. Също така трябва да се обърне внимание на вредните въздействия на геопатогенните и психосоматични влияния, както и на подземните води.

Можем да извършим измерването на място и след това можем да посъветваме вашия архитект при изпълнението на дизайна на вашия дом, за да гарантираме възможно най-ниския риск и дизайна на здравословен дом.

Имайте предвид, че вашият дом, след като бъде защитен, ще има много по-висока стойност, така че ако решите да го продадете в бъдеще, можете да го продадете на по-висока цена.

Всеки инвеститор или архитект иска да се разграничи от конкуренцията си и един от начините да направи това може да бъде да осигури на своите клиенти радиационна защита като допълнително предимство на неговия проект, което несъмнено ще остане в съзнанието на потенциалните му клиенти. Покажете, че вие, за разлика от другите, наистина мислите за околната среда и осигурявате добро качество на живот на клиента си, като създавате домове, които допринасят за защитата на тяхното здраве и благополучие.

Инвестирайте парите си в здравословен дом.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ТУК

Сподели