Въпреки съществуващите разпоредби и стандарти във всяка държава, на много места плътността на електромагнитното излъчване е в десетки, дори стотици пъти над нормата и рядко хората и отраслите са наясно с това. Ако имате някакви притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, защото от личен опит знаем, че страхът често е по-вреден от това, от което се страхуваме, а най-сигурният начин за да разберем дали страховете ни са основателни е да направим една оценка, която ще ви даде обективна представа дали има място за притеснения.

Провеждаме изследвания на електромагнитното поле, за да се провери дали има потенциални проблеми, за да се минимизират чрез определяне на ефективна технико-икономическа стратегия, базирана на нивото и големината на електромагнитното излъчване, намиращо се във вашия дом, офис, спалните или помощения, където обикновено почивате или спите.

Осигуряването на здравословен сън е много важно за доброто здраве. Ето защо трябва да гарантираме, че помещенията, в които спим, имат среда без електромагнитни полета.

Източниците, които генерират електромагнитни полета, са извън и вътре в дома. Затова е важно да проверяваме нивата на електромагнитно излъчване в домa си, за да определим дали живеем на безопасно място.

Днес всички офиси или работни места са оборудвани с различни техники, които генерират електромагнитно поле. Пример: Електрическо окабеляване, безжични технологии, компютри, осветление, микровълнови печки, рутери, трафопостове, домакински уреди, електростатика и др. Следователно, да се избегне излагането на радиация може да бъде трудно или невъзможно за постигне.

Една домашна и работна среда с високо електромагнитно замърсяване може да доведе до висок риск от заболявания:

-електромагнитна свръхчувствителност

-фибромиалгия

-главоболие

-мозъчна мъгла

-понижена концентрация

-шум в ушите

-повишен пулс и кръвно налягане

-лошото качество на съня

-намалената психическа и физическа издръжливост

-хронична умора

-слаб имунитет

-нервността,

-проблеми с метаболизма

-детска левкемия

-тумори


Гарантирайки работна среда без електромагнитни полета, вие гарантирате по-щастлива и продуктивна работна сила!

Благодарение на международния опит, който имаме, можем да ви предоставим професионална консултантска услуга за извършване на задълбочена оценка на ситуацията, представена от вашия дом, офис и др. Нашето техническо проучване ще анализира източниците, които произвеждат електромагнитни лъчения във вашия дом, офис и т.н. и ще предостави технически план, който определя защитите, необходими за гарантиране на вашето здраве и здравето на вашите близки.

За да противодействаме на ефекта от електромагнитното замърсяване, ние имаме сертифицирано оборудване и технологии, произведени от световни лидери в тази област. Нашият специалист ще избере най-ефективните и целесъобрацни опции, за да сведе до минимум електромагнитното излъчване до допустими стойности, които гарантират вашето спокойствие и здраве.

За провеждане на всяко проучване Paradise Shielding използва тази методология на работа:

Методология за дома:

– Визуална проверка на електрическата инсталация (окабеляване, заземителна инсталация и др.)

– Измерване на плътност на радиочестотното електромагнитно поле в дома и откриване на вътрешни и външни източници. 

– Измерване на нискочестотни магнитни и електрически полета на електрическата инсталация, домакински уреди на дома, осветление и др.

– Проверка на влиянието на магнитното поле на въздушни високоволтови и разпределителни линии, които са в близост до имота (дом, промишленост, сграда, къща).

– Mетодологията включва оценка на няколко помещения: стая, кухня, хол, офис и др. за да се идентифицират източниците, които излъчват електромагнитни полета.

– Стойностите, получени при извършената оценка, се отразяват в протокол, който се предоставя на клиента, заедно с препоръчаните технически решения.

– Предоставяме на клиента икономически адекватна техническа оферта за решаване на възникналите проблеми

-След прилагането на тези техническите решения мястото се проверява отново, за да се види дали предприетите мерки са ефективни.

Забележка: Когато правим тези измервания молим клиента да легне на леглото си и да провери експозицията на тялото си – проверка на високочестотното излъчване, магнитни и електрически полета докато клиентът лежи.


Методология за работното място:


Paradise Shielding ще предостави на работодателя информация за това как може да подобри ситуацията на работното място. Моля, обърнете внимание, че нашата оценка приема за справка стойностите, установени от независими изследвания като BioInitiative 2012 и SBM2015.

Тези доклади установяват стойности за безопасност (електромагнитно излъчване) много по-консервативни от стойностите, установени в регламентите на много от нашите страни, които отговарят само на интересите на телекомуникационните компании и т.н.

– Оценка на работните места при излагане на нейонизирана радиация от различни източници (външни телекомуникационни антени, рутери, осветление, трафопостове, сървъри и др).

– Технически препоръки за намаляване на нивата на радиация, на които хората са изложени чрез промени в оперативната конфигурация (т.е. преместване или промяна на осветлението, рутери, компютри, сървъри), мерки за защита срещу електромагнитно лъчение и други.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ТУК

Сподели